اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

چرخش واریانت های جدید کرونا

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: کرونا هنوز تمام نشده و واریانت های جدید این بیماری در حال چرخش است که باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا یا سایر ویروس‌های تنفسی را داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر  محمدرضا صالحی اظهار داشت: امروزه در ادبیات علمی پزشکی دنیا، درس آموخته‌های کرونا رایج است و در نشست روز گذشته کمیته علمی کرونا نیز گزارشی از درس آموخته‌های کرونا در جهان و ایران، ارائه شد.

وی افزود: کشورهای مختلف بررسی می‌کنند که در دو سه سال گذشته و مقابله با کرونا، چه اقداماتی انجام شده، چه اقداماتی بهتر بود بیشتر و دقیق‌تر انجام شود و چه اقداماتی لازم بود، کمتر انجام شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ایران اقدامات مفید و مؤثر زیادی در مقابله با کرونا داشته و در کنار آن بهتر بود برخی اقدامات با دقت بهتری تصمیم گیری می‌شد. یکی از نقاط قوت ایران در این زمینه، واکسیناسیون و گسترش قابل توجه آن در جامعه بود که به کنترل کرونا کمک کرد.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا از مسافرت‌های بین المللی هوایی به عنوان یکی از عوامل مؤثر در پاندمی کرونا یاد کرد و گفت: به نظر می‌رسد که مسافرت‌های بین المللی به صورت هوایی در پاندمی های آینده نیز مهم است چراکه به گسترش بیماری، کمک می‌کند.

وی یادآور شد: چگونگی استفاده از روش‌های پیشگیری نیز در پاندمی های آینده، جای بحث دارد که در نشست روز گذشته در این خصوص، به طور مفصل، بحث و بررسی شد.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: کرونا هنوز تمام نشده و واریانت های جدید این بیماری در حال چرخش است که باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا یا سایر ویروس‌های تنفسی را داشته باشیم.

معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران با اشاره به گسترش آنفلوآنزا در سطح کشور به ویژه در بین اطفال و کودکان، گفت: توصیه ما برای پیشگیری از آنفلوآنزا به ویژه در کودکان، رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دست‌ها و عدم حضور دانش أموزان بیمار در مدارس برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایر دانش آموزان است.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی توصیه می‌شود که دانش آموزان در مدارس علاوه بر رعایت فاصله فیزیکی، از ماسک نیز استفاده کنند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده